Børn og juniorer

Golf er for alle – også de mindste. Vi tilbyder lån af udstyr, så dit barn kan være med til alt det sjove.

OBS! Da vi står uden træner fra 1. november, er der ingen planlagte træninger.

Ikast Golf Club tilbyder et spændende træningsmiljø for juniorer under 18 år. Vores dygtige trænere har mange års erfaring med undervisning af børn og unge mennesker – både begyndere og øvede.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med golf, så er du meget velkommen til at komme og deltage i vores træning om lørdagen. Du må meget gerne træne med et par gange uden at melde dig ind.


For at vi kan være forberedte på din deltagelse, vil vi gerne have at du kontakter Club Manager Michael Hosbjerg, hvis du har lyst til at spille med.

Priser

 • Junior uden banetilladelse
  500 kr.
  Som ny juniorgolfer i Ikast Golf Club indgår du i træningen. I starten må du træne og spille alt, hvad du har lyst til på vores 9-huls bane. Når du har været i gang et stykke tid, vil træneren vurdere, om du er klar til at spille på 18-hulsbanen. Når han har givet tilsagn til dette, modtager du din banetilladelse.

  Indtil du har modtaget din banetilladelse, kan du spille på 9-hulsbanen og bruge alle vores træningsfaciliteter. Vi anbefaler, at du har en voksen med til at hjælpe dig rundt på banen.
 • Junior med banetilladelse
  1.000 kr.
  Når du har modtaget din banetilladelse, må du spille på alle klubbens baner inkl. banen i Tullamore Golf Club. Banetilladelsen giver dig også mulighed for at spille på andre baner mod betaling af greenfee.

  Selvom du har opnået din banetilladelse, er du fortsat meget velkommen til at deltage i træningen.

Kommunikation

Vi bruger rigtig meget facebook til vores daglige kommunikation, så sørg for, at enten barn eller forælder er en del af vores gruppe Juniorerne fra Heden