Børn og juniorer

Golf er for alle – også de mindste. Vi tilbyder lån af udstyr, så dit barn kan være med til alt det sjove.

Ikast Golf Club tilbyder et spændende træningsmiljø for juniorer under 18 år. Vores dygtige trænere har mange års erfaring med undervisning af børn og unge mennesker – både begyndere og øvede.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med golf, så er du meget velkommen til at komme og deltage i vores træning om tirsdagen. Du må meget gerne træne med et par gange uden at melde dig ind.

Priser

 • Junior uden banetilladelse
  500 kr.
  Som ny juniorgolfer i Ikast Golf Club indgår du i træning tirsdag eftermiddag. I starten må du træne og spille alt, hvad du har lyst til på vores 9-huls bane. Når du har været i gang et stykke tid, vil træneren vurdere, om du er klar til at spille på 18-hulsbanen. Når han har givet tilsagn til dette, modtager du din banetilladelse.

  Indtil du har modtaget din banetilladelse, kan du spille på 9-hulsbanen og bruge alle vores træningsfaciliteter. Vi anbefaler, at du har en voksen med til at hjælpe dig rundt på banen.
 • Junior med banetilladelse
  1.000 kr.
  Når du har modtaget din banetilladelse, må du spille på alle klubbens baner inkl. banen i Tullamore Golf Club. Banetilladelsen giver dig også mulighed for at spille på andre baner mod betaling af greenfee.

  Selvom du har opnået din banetilladelse, er du fortsat meget velkommen til at deltage i træningen.

 

Træning

Vi træner hele året – i vinterhalvåret rykker vi indendørs og træner i Indoor Golf Midtjylland (Jens Holdgaards vej 58, 7430 Ikast)

Resten af året foregår træningen i Ikast Golf Club.
Vi træner i to hold.

Det første hold træner fra klokken 17.00-18.30 (alder 5-12 år), og det andet hold træner fra 18.30-20.00.

Det tidlige hold er forbeholdt de mindre juniorer og dem uden banetilladelse. Der er masser af fokus på de grundlæggende elementer i spillet, men også på sjov og leg samt vigtigheden af at have det sjovt til træning.

Holdet med start kl. 18.30 er forbeholdt de lidt dygtigere spillere, hvor fokus er på udvikling af spillet, men stadig med vægt på det sociale og det sjove ved at gå til golf.

Træningen vil bestå af både undervisning og spil på banen, og der trænes som udgangspunkt i alt slags vejr.

Husk, at det er tilladt at træne og spille selv også. Det er som regel her, man udvikler sig allermest.

Kommunikation

Vi bruger rigtig meget facebook til vores daglige kommunikation, så sørg for, at enten barn eller forælder er en del af vores gruppe Juniorerne fra Heden