Medlemskab og kontingent

Medlemskab og kontingent

Ikast Golf Club og Tullamore Golf Club tilbyder en bred vifte af medlemskaber til alle aldre. Hvad end du spiller meget eller lidt, så kan vi finde et medlemskab, der passer til dig.

Ikast Golf Club råder over både en 18-hullers skovbane og en 9-hullers Pay&Play bane. Som fuldtidsmedlem af klubben, får du desuden spilleret på parkbanen i Tullamore Golf Club, som har åbent hele året rundt til sommergreens.

Tullamore Golf Club har en 9 hullers parkbane af høj kvalitet samt nogle fantastiske træningsfaciliteter. Fuldtidsmedlemmer af Tullamore har mulighed for at benytte sig af klubbens rabataftaler med andre klubber samt at spille på 9-hulsbanen i Ikast.

Fuldtidsmedlemmer af Ikast Golf Club – uanset alder – har også mulighed for at tegne medlemskab af vores fritspilsaftaler MidtVestGolf og XL-Golf og dermed få adgang til endnu flere fantastiske baner.

Alle medlemskaber giver fri adgang til klubbens træningsfaciliteter i både Ikast Golf Club og Tullamore Golf Club.

Fuldtidsmedlemskaber Ikast

Fuldtidsmedlemskaber giver frit spil på begge baner i Ikast Golf Club samt parkbanen i Tullamore Golf Club.
Det er muligt at tilkøbe greenfeeaftaler samt at medtage en gæst til rabatpris.

 • Seniormedlem
  6.200 kr.
  +25 år
 • Ungsenior
  3.100 kr.
  18 til og med det år man fylder 25
 • Junior med banetilladelse
  1.000 kr.
  til og med det år man fylder 18
 • Senior med studiebevis
  3.100 kr.
  til og med det år man fylder 30

Fuldtidsmedlemskaber - Tullamore Golf Club

Fuldtidsmedlemskaber giver frit spil på parkbanen i Tullamore samt på 9-hulsbanen i Ikast.

 • Seniormedlem
  3.100 kr.
  +25 år
 • Ungsenior
  1.550 kr.
  18 til og med det år man fylder 25
 • Senior med studiebevis
  1.550 kr.
  til og med det år man fylder 30

Øvrige medlemskaber

 • Junior uden banetilladelse
  500 kr.
  For juniorer som endnu ikke er frigivet til at spille selv.
 • Sekundært medlemskab 18-hulsbane
  3.100 kr.
  Hvis du i forvejen har et fuldtidsmedlemskab af en anden klub, som råder over minimum 18 huller, kan du få et sekundært medlemskab i Ikast Golf Club. Dine rettigheder og dit handicap administreres af din eksisterende klub.
 • Sekundært medlemskab 9-hulsbane
  4.650 kr
  Hvis du i forvejen har et fuldtidsmedlemskab af en anden klub, som råder over færre end 18 huller, kan du få et sekundært medlemskab i Ikast Golf Club. Dine rettigheder vil blive administreret af din eksisterende klub.
 • Spillebevis Pay&Play
  1.500 kr.
  Giver fri adgang til Pay&Play banen samt træningsfaciliteter i Ikast Golf Club. Spillebeviset giver ikke medlemskab af DGU, og det er derfor heller ikke muligt at registrere handicap.
 • Passivt medlemskab
  600 kr.
  Giver fri adgang til alle træningsfaciliteter samt træningsfaciliteterne i Tullamore Golf Club. Et passivt medlemskab giver ikke spilleret på hverken 18-hulsbanen eller Pay&Play banen.
 • Flex-medlemskab
  995 kr.
  Vi henviser til flex-medlemskab af Tullamore Golf Club. Flexmedlemskabet giver ubegrænset adgang til alle træningsfaciliteter i både Ikast og Tullamore Golf Club samt medlemskab (flex) af DGU. Medlemskabet giver mulighed for spil på banerne mod betaling af greenfee.

 

Vigtig information

Medlemskaber er bindende for kalenderåret. Udmeldelse eller ændring af medlemskab skal ske skriftligt til udgangen af februar måned – med tilbagevirkende kraft pr. 31. december året før.

Kontingenter opkræves som udgangspunkt 1. februar. Alm. seniormedlemskaber opkræves dog med halvdelen den 1. februar og anden halvdel den 1. april.

Du kan med fordel tilmelde dig betalingsservice på nedenstående link:

 

Kundenummeret er dit medlemsnummer i klubben uden klubnummeret (84- eller 201-)