Aktuel banestatus

OBS!

Greens er dybdeluftet, så der vil forekomme udluftninghuller i nogle greens.

Senest opdateret: 31/10/23
Banen
Buggies/køretøjer
Midlertidige lokalregler
18-hulsbanen
Banen er lukket for vinteren
Der er lukket for buggies, monobuggies og scootere
Se opslag i klubhuset
Andelskassen Pay & Play
Der er åbent for spil
Der er åbent for buggies
Se opslag ved 1. tee
Tullamore
Der er åbent for spil
Der er åbent for buggies
Se opslag i klubhuset

Planlagt banearbejde

Topdress

 

Allerede fra mandag den 2. oktober vil I kunne opleve, at greens topdresses mere end normalt. Vi vil forsøge at gøre det en gang om ugen. Da det helst skal foregå i tørt vejr, kan dagen variere. Det er ikke en vedligeholdelsesopgave, som har en stor indvirkning på spillet, men det vil naturligvis kunne ses på greens.

 

Dybdeluftning

 

Oktober er også tid til dybdeluftning af greens med spyd. Dette har i set masser af gange tidligere, og ved at klippe og tromle greens efterfølgende er indvirkningen på spillet minimal. I vil dog muligvis kunne ane hullerne i greens.

 

Propning

 

På enkelte greens vil der være behov for at bekæmpe filtlaget under græsset. Dette gøres med propning, hvor der tages propper op af greens. Propperne efterlader et hul i overfladen, som fyldes med sand og græsfrø. Operationen er vigtig i forhold til greenens evne til at håndtere vand. Vandet har svært ved at trænge gennem et tæt filtlag og vil således blive liggende i græsoverfladen til stor gene for spillet.

Når der proppes, vil det kun være få greens ad gangen, og der vil blive fyldt op med sand lige efter, så det er til mindst mulig gene for spillet. Det kan dog ikke undgås at få en effekt på spillet.

Ved propning vil greenen være helt lukket i den periode hvor der arbejdes på den. I tilfælde af arbejde vil flaget og hullet blive flyttet til et sted kort af greenen, så man fortsat kan spille hullet. Dog uden en rigtig green. Det vil udelukkende være et problem for de af jer, som slår ud tidligt om morgenen.

 

Baneændringer

 

Foruden ovenstående vil vi også påbegynde nogle større og mindre ændringer af banen, som forhåbentlig er med til at sikre en endnu bedre spiloplevelse fra 2024.

 

Hul 5: Bunkeren højre om green nedlægges og der etableres i stedet en græsbunker.

 

Hul 6: Der etableres en stor græsbunker venstre om greenen. Dette gøres for at afhjælpe på alt det vand, som løber fra 7. tee og ned mod 6. green. Ved at etablere en græsbunker kan vi holde vandet væk fra greenen og derved opnår en green, som ikke så let bliver våd.

 

Hul 15: Højre/bag greenen er et vådområde. Vi kommer til at udgrave området for at lokalisere kilden. Det betyder også at bunkeren bag/højre om green nedlægges og erstattes med en græsbunker eller lignende.

 

Når arbejdes påbegyndes, vil alle de påvirkede områder naturligvis blive markeret som Areal under reparation med spilleforbud.

Senest opdateret: 10/10/22

Banen

Buggies/køretøjer

Midlertidige lokalregler

18-hulsbanen

Der er åbent for spil

Der er lukket for kørsel med alle persontrans-porterende køretøjer

Se opslag i klubhuset

Andelskassen
Pay & Play

Der er åbent for spil

Der er åbent for buggies

Se opslag ved 1. tee

Tullamore

Der er åbent for spil

Der er åbent for buggies

Se opslag i klubhuset