Company Day

Company Day

Hvis du skal arrangere et større firmaevent med golf som det primære omdrejningspunkt, så står vi altid klar til at hjælpe dig med det. Vi tilbyder arrangementer for både store og små virksomheder og med spilmuligheder for både erfarne og uøvede golfspillere.

Vi tilbyder både baglæns gunstarter og hele banelukninger, så din virksomhed kan få det, som du ønsker.
Vi anbefaler altid, at man tilvælger en undervisningstime med vores PGA Pro, hvis man har uøvede golfspillere med. På den måde sikrer vi, at de får den bedste oplevelse på banen.

Vi håndterer alt det praktiske på dagen, så du kan koncentrere dig om at pleje dine gæster. Vi står for turneringsopsætningen, specialkonkurrencer, praktiske informationer om dagen, udstyr til uøvede, undervisning, indtastning af scores, udarbejdelse af præmielister og meget, meget mere.

Du skal blot sørge for at aflevere en deltagerliste og tage stilling til antallet af præmier. Vi assisterer selvfølgelig også gerne, hvis du er i tvivl om, hvor mange præmier du har brug for.

Ved banelukninger har din virksomhed mulighed for at opsætte alt det marketingmateriale, I har lyst til på både bane og i de lokaler, hvor der spises.

Kontakt os for yderligere information.

Programforslag til Company Day hos Ikast Golf Club

7.45: Ankomst og registrering af deltagere

8.00: Morgenmadsbuffet i Restaurant KANT

8.15: Velkomst og præsentation af dagens konkurrencer

9.00: Gunstart på 18-hulsbanen samt evt. undervisning af uøvede efterfulgt af spil på 9-hulsbanen.

14.00: Frokostbuffet i Restaurant KANT

14.30: Præmieoverrækkelse

15.30: Tak for i dag!

Det er naturligvis også muligt at have forplejning på banen. Alt forplejning på dagen skal købes af Restaurant KANT medmindre andet er aftalt.