Træning

Brug for undervisning?

Ønsker du at forbedre dit spil, så kan vejen forbi en træner ofte være givet bedre ud end nyt udstyr.
PGA Pro Brian Højgaard Jensen star altid klar med gode træningsøvelser og tips til at forbedre spillet.
Brian tilbyder en bred vifte af lektionsformer på både driving range, puttinggreen og bane. Så uanset om du ønsker at blive bedre til at få bolden i hul eller bare til at komme i nærheden af hullet, så kan du tage en snak med Brian.

Priser fra 200 kr.

  • Lektioner
    fra 200 kr.
    Optimer dit spil med en lektion hos Pro'en. Der er lektionsmuligheder for både 1 og 2 personer.
  • Værdikort
    fra 1500 kr.
    Værdikort kan bruges på tværs af lektionstyperne og giver dig ekstra værdi for pengene.

Når du booker lektioner eller kurser, så vær opmærksom på, at der både kan bookes tider i Tullamore Golf Club og i Ikast Golf Club. Du kan vælge mellem klubberne ved at klikke på Brians navn i nedenstående bestillingsvindue.

Kurser

I løbet af sæsonen vil der blive holdt en række kurser med forskellige fokusområder. Kurserne foregår som holdundervisning med et max. antal deltagere, så der er god tid til at komme hele vejen rundt om eksempelvis indspil, længere slag eller bunkerslag.

Klub 37

Klub 37 er et træningstilbud for alle med et handicap højere end 37. Hvis du føler, at du er gået lidt i stå, har brug for nogle friske ideer til forbedringer eller bare godt kan lide at færdes i et hyggeligt, socialt fællesskab, så er Klub 37 noget for dig.

Klub 37 træner på forskellige tidspunkter. Du finder tiderne i Proplanner under kurser.

Det koster 50 kr. at deltage i en fællestræning. Klub 37 afvikler også et par turneringer i løbet af året, hvor man har mulighed for at tage øvelserne med på banen og hygge sig sammen med andre spillere med +37 i handicap.

Booking af træning

For at booke lektioner eller kurser hos Brian, skal du benytte modulet ProPlanner. Du kan også finde adgang til proplanner via din Golfbox-profil.