Klub 37

Et samlingssted for spillere i handicap 37 eller højere

Velkommen til Klub 37

Lidt om Klub 37

Måske er du nybegynder indenfor golf? Måske har du bare lidt svært ved helt at få knækket koden mht. teknikken? Eller måske har du endnu ikke fundet sammen med nogen at spille golf med

Så er Klub 37 lige noget for dig. Det er som sådan ikke en “klub”, for hvis du har over HCP 37, er du nemlig automatisk “medlem”. Det kræver ingen indmelding eller kontingentindbetaling. Det er således alene op til dig, om du vil gøre brug af vores træningstilbud og arrangementer

Formålet med Klub 37 er at hjælpe jer videre med jeres spil gennem træning og spil med andre.

Fra 1. april til 30. september er vores faste mødetidspunkt torsdag kl. 17.45. Her mødes vi ved klubhuset i Ikast og går 9 huller på skovbanen sammen med alle, som har lyst. Denne aften er det sociale i højsædet. Nogen deltager, selvom de har et HCP under 37, og det gør de, fordi de synes, det er hyggeligt – OGSÅ at spille med nogen, som har et noget højere HCP.

 

Her er plads til alle, og det er meget lærerigt at spille sammen med andre. Efter runden hygger vi i klubhuset. 

 

Der er tilmelding på Golfbox hver uge.

Prisen for deltagelse i Torsdagsmatcher er 25 kr. som går til præmier.

Klub 37 er ligeledes et træningsfælleskab. Her kan man udelukkende deltage, hvis man har HCP over 37. Hver træning har et tema, så man kan tilmelde sig lige præcis den træning, som har fokus på det, man nu føler sig særlig udfordret på. Eller komme hver gang. Det er helt op til dig.

 

Der trænes onsdag aften fra kl. 18.00 til 20.00.

Tilmelding foregår i turneringsmodulet på golfbox. Træningen foregår i Tullamore, pris: 50,- pr gang.

Vi spiller også sammen

I løbet af sæsonen arrangerer vi hyggelige golfrunder, hvor man kun kan deltage, hvis man har HCP 37 eller derover. Her går vi 18 huller og slutter af med spisning. Igen har vi meget fokus på det sociale ved disse arrangementer.

Man kan løbende følge vore nyheder og aktiviteter på vores Facebookside. Her kan man også efterlyse nogen at gå en golfrunde sammen med.

Klub 37 – hvad er det ?

Klub 37 er en lille klub i klubben, hvor du har mulighed for at komme videre med dit golfspil, når du har afsluttet dit begynderforløb.

 

Vores ønske er, at du kommer til at elske at spille golf.

– Forbedr dit spil sammen med andre med samme handicap
Holdtræning hver uge. Pris pr. gang. 50 kr.
Et nyt tema hver gang, så du har mulighed for at vælge den aften, hvor træningen passer til dig. Du er naturligvis også velkommen til at komme hver gang.

 

Tilmelding sker på Proplanner, og træningen foregår i Tullamore.

 

– Lær andre golfspillere at kende
Kom og vær med til Torsdagsmatch kl. 18.00 på Ikast golfklubs skovbane. Her er der plads til ALLE, og det sociale er i højsædet!
Der spilles 9 huller.

 

Bagefter er der hygge i restauranten, hvor vi nyder en kop et eller andet og hygger med hinanden. Der er sjove regelspørgsmål og der uddeles små symbolske præmier til de bedste i flere rækker.  Pris 25 kr.

 

 

Sidste torsdag hver måned holder vi månedsafslutning med efterfølgende spisning. Dette skal man tilmelde sig i Golfbox af hensyn til maden. Pris: 80 kr.
Torsdagsmatch er både for fuldtids- og flex-medlemmer.

 

– Arrangementer
Spil en runde golf sammen med andre golfere, der har handicap over 37. Nogle gange i løbet af året er der arrangeret en turnering for jer, hvor vi prøver at spille 18 huller på skovbanen i Ikast.

 

Tilmelding på Golfbox.

 

– Facebook
Der er oprettet en Facebook gruppe, der hedder Ikast Tullamore Golf Klub 37.
Her lægger vi løbende informationer ind vedr. arrangementer, generelle beskeder osv. Her er det også muligt at komme med input, nye idéer mm.
Siden fungerer desuden også som et forum, hvor man kan efterlyse nogen at spille en runde med.

Vi mødes og træner sammen onsdag fra 18.00-20.00. Se kalenderen i Proplanner for at finde næste træning.

Du er velkommen til at kontakte Kirsten Jensen vedr. Klub 37.

Kirsten kan kontaktes på otvj@energimail.dk

Foruden torsdagsmatcherne spilles der følgende matcher i Klub 37 (Tilmeld dig ved at klikke på datoen):


Under udarbejdelse