Kontakt

KontaktDet perfekte match

Sideløbende med etablering af den helt unikke ramme for det nye klubhus i Ikast Tullamore Golf Club har klubben være på jagt efter en restauratør, der kunne fuldende oplevelsen med servering af lækker mad til både klubmedlemmer og andre gæster i huset.

Og det er ifølge Jens Poulsen lykkes at finde det helt perfekte match i valget af den 30-årige Michael Secher Rasmussen fra Herning.

Udgangspunktet var egentlig at ansætte en forpagter, men undervejs blev det klart, at restaurantens profil skal udvikles over tid, og at det økonomiske grundlag for en forpagter af den grund ville være for usikkert.

Derfor er Jens Poulsen glad for den valgte konstellation, hvor restauranten i et tæt samarbejde kan formes i forhold til klubbens behov og ønsker.

Michael blev uddannet som kok/gastronom i 2013 fra Hotel Eyde i Herning. Derefter har han opsøgt forskellige sider af faget med henblik på at skabe sin egen identitet som kok. Det har bragt ham omkring en tapasbar i Ålborg, et hotel i Billund, Bestseller i Brande og catering i Ikast. 

Derudover har Michael siden 2016 haft eget cateringfirma. Så det er hans unge alder til trods en erfaren kok, der skal være med til at sikre klublivet og give Ikastboerne et nyt attraktivt spisested. 

Kendetegnende for Michael er, at han elsker at lave mad fra bunden, hvor den vigtigste ingrediens er kærlighed og med det udgangspunkt få noget lækkert ud af råvarerne. Selvom maden er det vigtigste lægger Michael også stor vægt på at servicere gæsterne og skabe en god og hyggelig stemning.

Klubhuset ikke er helt færdigbygget, men Michael tiltræder alligevel stillingen allerede den 1. august – og han glæder sig til at udarbejde et spændende menukort i et prisniveau, hvor alle kan være med.

Medlemmer og andre gæster er hjertelige velkomne til at komme forbi Remmevej for at hilse på Michael.

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod Michael og være med til at skabe en fantastisk ramme for klublivet i golfklubben.

Kontakt Michael på: 20745939 eller restaurant@ikasttullamoregolf.dk

Privatlivspolitik


;