Klub 37

Klub 37 er for spillere i Ikast Golf Klub med et hcp på 37 eller mere.

Alle arrangementer kan du se på holdsport.dk hvor du også kan tilmelde dig. Hvis du ikke er oprettet endnu, skal du lige oprette dig først.

Benyt dette link for at blive oprettet 

Holdsport-invitation
Er du oprettet og skal ind på holdsport, kan du bruge dette link

www.holdsport.dk
Der er ugentlig fællestræning, tirsdage kl. 11-13 og onsdage kl. 17-19. Der er 8 på hvert hold. Vi mødes på driving range og træner 1,5 time, hvorefter vi samles i Restaurant Stuehuset til en gratis øl/vand og en sludder med træneren og hinanden. Prisen for 5 lektioner er kun 250 kr. Tilmelding sker via holdsport.dk og man skal huske at tilmelde sig alle lektionerne. 

Der er også en masse datoer (mandage kl. 18-19), hvor man har mulighed for 1 times holdtræning for 50 kr. Disse lektioner har forskelligt indhold. Datoer og indhold af de enkelte lektioner kan ses på holdsport.dk hvor man også tilmelder sig den eller de lektioner man har lyst til.

Endelig er der også mulighed for at tilmelde sig (gratis) etikette og regelundervisning, hvis man føler, man har brug for at få noget genopfrisket. 

Husk også, at der nu hver torsdag (fra d. 6/4) igen er mulighed for at spille med om aftenen. Man møder bare op inden kl. 18.00 med et scorekort og 20 kr., og der spilles 9 huller på stor bane,  uanset om man er flex eller fuldt medlem. Der er hygge og små præmier i Restaurant Stuehuset bagefter, indtil kl. 21.30 

 


Kommende aktiviteter

Her kommer der i løbet af få dage en oversigt over de kommende aktiviteter.

Privatlivspolitik


;