Børn og juniorer

Juniorgolf er et spil for både piger og drenge og indeholder:

♦ Konkurrence
♦ Spænding og udfordringer
♦ Kammeratskab
♦ Deltagelse i holdtræning
♦ Deltagelse i turneringer/matcher, klubarrangementer osv.

Golf er en god sport for dig – uanset om du i forvejen dyrker sport eller ej. Golfens handicapsystem er noget særligt, hvor du kan konkurrere på lige fod med dine kammerater, ligegyldigt om de er mere øvede end dig.

Handicapsystemet giver dig til enhver tid mulighed for at måle fremgangen i dit spil – i form af et stadigt lavere handicap – og derfor konkurrerer du først og fremmest med dig selv! 

Det sociale element vægtes højt i juniorafdelingen. Træningen tager udgangspunkt i det sociale aspekt, og i det hele taget er dette omdrejningspunktet for arbejdet med juniorerne.

Juniortræning foregår i en del af golfsæsonen (april-oktober), men golfanlægget er åbent hele året, ligesom der selvfølgelig kan spilles og selvtrænes ubegrænset udover de fastsatte træningstider.

På juniorsiden træner vi på Broholmvej.Træningen varetages af PGA Professionel Dennis Willadsen.

Som junior kan du deltage i forskellige turneringer i andre golfklubber uanset handicap og erfaring.

I løbet af sæsonen vil der blive arrangeret interne fredagsmatcher, hvor forældre og søskende kan deltage i match og spisning.

Hvis du mener, at golf kunne være noget for dig, er du velkommen til at prøve to ugers gratis træning, før du beslutter dig. Vi har golfudstyr, som du kan låne i starten.

 

Kontakt Dennis Willadsen for mere information om træning/turneringer.

 

Du kan vælge mellem to medlemskaber:
Medlemskab med DGU-kort 1000 kr.
Medlemskab uden DGU-kort 500 kr. (giver ikke mulighed for at spille andre golfbaner)

Læs mere om juniorafdelingen på facebook under Ikast Tullamore Golf Club Junior. Her opdateres løbende med arrangementer og info om træning.

Privatlivspolitik


;