Børn og juniorer

Juniorgolf er et spil for både piger og drenge og indeholder:

♦ Konkurrence
♦ Spænding og udfordringer
♦ Kammeratskab
♦ Deltagelse i holdtræning
♦ Deltagelse i turneringer/matcher, klubarrangementer osv.

Golf er en god sport for dig – uanset om du i forvejen dyrker sport eller ej. Golfens handicapsystem er noget særligt, hvor du kan konkurrere på lige fod med dine kammerater, ligegyldigt om de er mere øvede end dig.

Handicapsystemet giver dig til enhver tid mulighed for at måle fremgangen i dit spil – i form af et stadigt lavere handicap – og derfor konkurrerer du først og fremmest med dig selv! 

Det sociale element vægtes højt i juniorafdelingen. Træningen tager udgangspunkt i det sociale aspekt, og i det hele taget er dette omdrejningspunktet for arbejdet med juniorerne.

Juniortræning foregår i en del af golfsæsonen (april-oktober), men golfanlægget er åbent hele året, ligesom der selvfølgelig kan spilles og selvtrænes ubegrænset udover de fastsatte træningstider.

På juniorsiden træner vi på Broholmvej.

Træningstider 2018
Tirsdage kl. 17.00-18.30 Broholmvej
Torsdage kl. 17.00-18.30 Broholmvej - kun for udtaget juniorhold

I perioden

Tirsdag den 17. april - 25. juni
Tirsdag den 13. august - 1. oktober

Træningen varetages af PGA Professionel Dennis Willadsen.

Frivillig hjælp:
Juniorudvalget har brug for frivillige hjælpere til bla. juniorudvalget, afvikling af juniordage, juniorcamp og andre aktiviteter. Flere hjælpere vil også muliggøre udvidelse af stations-træningskonceptet til gavn for vores juniorer. Der kræves ikke nødvendigvis golfviden/kundskab til alle aktiviteter, så kontakt juniorudvalget eller træneren, hvis du vil yde en hjælpende hånd.
Jo flere vi er, jo flere aktiviteter kan vi tilbyde vores juniorer.

Dennis Willadsen søger:
Frivillige hjælpetrænere til afvikling af stationstræninger. Det er ikke en nødvendighed, at du selv spiller golf (dog en fordel, men ikke et krav). Dette vil øge træningsmulighederne og gøre vores juniortræning langt sjovere, samt langt mere udviklende for den enkelte junior.

 

Som junior kan du deltage i forskellige turneringer i andre golfklubber uanset handicap og erfaring.

I løbet af sæsonen vil der blive arrangeret interne fredagsmatcher, hvor forældre og søskende kan deltage i match og spisning.

Hvis du mener, at golf kunne være noget for dig, er du velkommen til at prøve to ugers gratis træning, før du beslutter dig. Vi har golfudstyr, som du kan låne i starten.

Du kan vælge mellem to medlemskaber:
Medlemsskab med DGU-kort 1000 kr.
Medlemsskab uden DGU-kort 500 kr. (giver ikke mulighed for at spille andre golfbaner)

Læs mere om juniorafdelingen på facebook under Ikast Tullamore Golf Club Junior. Her opdateres løbende med arrangementer og info om træning.

Privatlivspolitik


;